Programes - 107FM

  • Tots
  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

Nostra Dansa

10:00H 

El Nostra Dansa, amb més de 1.000 programes emesos i 24 anys a l'emissora municipal, és el programa més veterà de Ràdio Manlleu, per la qual cosa l'Obra del Ballet Popular li ha concedit el premi als mitjans de comunicació l'any 2005. L'equip del programa el forma un ampli grup de joves.

Més informació

Les + Virals

11:00H 

Programa musical que repassa totes les cançons que més sonen a la ràdio i són tendència a les xarxes socials.

Més informació

El futbol a Ràdio Manlleu

16.30H 

Viurem tota l'emoció de la Primera Catalana des de casa i també ens desplaçarem fins a tots els camps rivals de la categoria. Repassarem en directe tots els marcadors esportius del cap de setmana i sentirem les declaracions dels protagonistes al final de cada enfrontament.

Més informació

Manlleu al dia

19:00H 

Manlleu al dia és butlletí diari de Ràdio Manlleu. Un espai per repassar l'actualitat local i parlar amb els seus protagonistes. Esports, política, entrevistes, cultura i oci, informació diària per apropar-te tot allò que passa a Manlleu.

Més informació

El VAR de la Penya

19:05H 

Un espai presentat per la Penya Blaugrana de Manlleu, conduït per Dionís Crusellas. Cada divendres repassem l'actualitat del FC Barcelona i de la jornada del cap de setmana, amb convidats i entrevistes amb personatges relacionats amb el club blaugrana.

Més informació

A Manlleu Fem Xarxa

19:05H 

El programa de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu. Cada setmana es parlarà de les ofertes de feina, serveis, projectes, formació i les activitats més destacades que promouen el desenvolupament econòmic i social de Manlleu.

 

Més informació

Bestioles

19:30H 

L'Associació Animalista de Manlleu està al darrere del programa protagonitzat per gats, gossos i altres bestioles peludes. Georgina Jordana ens ajuda a descobrir totes les particularitats de les nostres mascotes i com podem mantenir-les saludables. Alhora, el programa fomenta l'adopció, l'acolliment i el voluntariat a favor dels animals.

Més informació

Manlleu Educa

19:30H 

"Manlleu Educa" és un programa realitzat pels centres escolars de la ciutat. Cada setmana els protagonistes són diferents, amb escoles, AMPA, projectes del PEC... El programa que es fa a les escoles!

Més informació

Power Monday Podcast

20H 

La teva dosis setmanal de salut, inspiració i ciència.
Nou episodi cada dilluns!

Més informació

L'Afinador

20:00H 

L'Afinador és un projecte que sorgeix dels professors de l'Escola Municipal de Música de Manlleu, en el qual els mateixos alumnes són els protagonistes d'un progama molt musical. Agenda musical, novetats discogràfiques, història de la música, entrevistes, curiositats... i un munt de cançons.

Més informació

En Joc

20:00H 

En joc és el programa de referència per seguir amb passió l'esport català cada cap de setmana a les ràdios locals.

Més informació

Anisakis

20:00H 

Anisakis!!! Un programa musical sense cuinar.

Després de la ingesta de crustacis un cefalòpode pot contaminar-se d'anisakis de la mateixa manera que l'escolta de música crua pot parasitar-nos l'oïda.
 

Més informació

El Rincón del Cante y la copla

20:30H 

El programa flamenc més antic de la comarca d’Osona. Més de 35 anys en antena portant el flamenc, en el seu estat més pur, als seus oients. El programa compta amb l’aval de la Peña Flamenca de Manlleu, una de les entitats de flamenc més importants de la Catalunya central.

Un programa centrat en la música flamenca i en els seus derivats, presentat per Antonio López, amb la col·laboració de Jacinto López, José Moral i Montse Garcia.  Notícies, entrevistes, informacions, esdeveniments, tot i més sobre el flamenc al Rincón del Cante.

Més informació

8 MM

21:00H 

Programa cinematogràfic on cada mes tractarem una temàtica relacionada amb el món del cinema, així com comentar l’actualitat, festivals i gales de premis, sempre amb rigor i molt bon humor.

Més informació

La Traca

22.00H 

Cinc anys en antena rebentant els timpans dels oients del 107FM. Una selecció de temes, d'avui, ahir i demà mesclats per Enric Sitjà. Les exclusives i novetats del panorama electrònic mundial, es prensenten en aquest programa que intenta abarcar tots els estils que sonen als millors festivals internacionals.

Més informació

La Heavy

22:00H 

La Heavy és un programa format per quatre mononeuronals en el qual es fa show sobre els temes més comuns i inquietants de l'ésser humà. 

Més informació

FENÒMENS

22:00H 

Fenòmens, la porta oberta que et convida a venir a la ràdio, per explicar la teva vivència o fenomen, sigui del tipus que sigui

Més informació