Programes - 107FM

  • Tots
  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

Hi Havia Una Vegada...

09:00H 

L'Associació Teatre Centre de Manlleu presenta el programa "Hi havia una vegada...", un nou espai radiofònic de contes infantils narrats pels membres de l'Associació de Teatre Centre de Manlleu.

Més informació

Passem Llista

10H 

"Programa musical  presentat per Cristian Parras i Ester Torrents en què “passem llista” als èxits de la ràdio i a més donem un cop d’ull a les cançons que més triomfen a les xarxes.

Més informació

Nostra Dansa

10:00H 

El Nostra Dansa, amb més de 1.000 programes emesos i 24 anys a l'emissora municipal, és el programa més veterà de Ràdio Manlleu, per la qual cosa l'Obra del Ballet Popular li ha concedit el premi als mitjans de comunicació l'any 2005. L'equip del programa el forma un ampli grup de joves.

Més informació

El futbol a Ràdio Manlleu

16.30H 

Viurem tota l'emoció de la Primera Catalana des de casa i també ens desplaçarem fins a tots els camps rivals de la categoria. Repassarem en directe tots els marcadors esportius del cap de setmana i sentirem les declaracions dels protagonistes al final de cada enfrontament.

Més informació

A Manlleu Fem Xarxa

18:30H 

El programa de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu. Cada setmana es parlarà de les ofertes de feina, serveis, projectes, formació i les activitats més destacades que promouen el desenvolupament econòmic i social de Manlleu.

 

Més informació

Femesport

18:30H 

Femesport és el programa d'esport femení de Ràdio Manlleu. Un programa que vol reconèixer i donar la importància que té l'esport femení.

Més informació

Manlleu al dia

19:00H 

Manlleu al dia és l'informatiu diari de Ràdio Manlleu. Un espai per repassar l'actualitat local i parlar amb els seus protagonistes. Esports, política, entrevistes, cultura i oci, mitja hora d'informatius al dia per apropar-te tot allò que passa a Manlleu.

Més informació

Seccions "Manlleu al dia"

19:00H 

Seccions realitzades en l'informatiu "Manlleu al dia". Un espai de l'informatiu en format magazine on cada convidat expert en un tema concret de la ciutat de Manlleu. Un espai per descobrir temes actuals que es realitzen a la ciutat de Manlleu i que són molt interesants de conèixer.  

Més informació

Entrevistes "Manlleu al dia"

19:00H 

Entrevistes realitzades en l'informatiu "Manlleu al dia". Un espai de l'informatiu destinat a entrevista d'una persona noticiable de la ciutat de Manlleu, ja sigui pel seu protagonisme en algun aspecte a destacar o bé com a testimoni d'algun aspecte interessant de la ciutat. Un espai de conversa dins l'informatiu Manlleu al dia molt rellevant d'escoltar.

Més informació

L'Afinador

19:30H 

L'Afinador és un projecte que sorgeix dels professors de l'Escola Municipal de Música de Manlleu, en el qual els mateixos alumnes són els protagonistes d'un progama molt musical. Agenda musical, novetats discogràfiques, història de la música, entrevistes, curiositats... i un munt de cançons.

Més informació

Bestioles

19:30H 

L'Associació Animalista de Manlleu està al darrere del programa protagonitzat per gats, gossos i altres bestioles peludes. Georgina Jordana ens ajuda a descobrir totes les particularitats de les nostres mascotes i com podem mantenir-les saludables. Alhora, el programa fomenta l'adopció, l'acolliment i el voluntariat a favor dels animals.

Més informació

El VAR de la Penya

19:30H 

Un espai presentat per la PB Manlleu, conduït per Dionís Crusellas que cada setmana els acompanya una penya barcelonista d'arreu de la comarca, per parlar de què ha donat la jornada blaugrana, fer una mica de tertúlia, i com no, debatre sobre les jugades més interessants del VAR d'aquesta temporada!

Més informació

Salvem El Coro

19:30H 

Un programa presentat per Eloi Rubio que parla sobre els protagonistes de la història de la vila de Manlleu, la capital del Ter. Una manera diferent de saber més del poble a través d'entrevistes a personatges il·lustres, que han fet Manlleu el que avui en dia és. sempre amb la inestimable col·laboració del Teatre Centre, el Museu del Ter, la Biblioteca Municipal, i altres col·laboradors.

Més informació

L'hora del Ter

19:30H 

L’hora del Ter és un programa realitzat pel Grup de Defensa del Ter on es parla sobre l’actualitat de l’entitat i també sobre temàtiques ecologistes i vinculades a la defensa del territori a través d’entrevistes i tertúlies. Cada quart dijous de mes, a Ràdio Manlleu.

Més informació

Manlleu Educa

19:30H 

"Manlleu Educa" és un programa realitzat per diferents agents educatius de la ciutat. Cada setmana els protagonistes són diferents, amb els centres educatius, les AMPA i els projectes del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) com a realitzadors i conductors del programa.

Més informació

Escudella 4K

19:30H 

Un programa molt friki presentat per frikis. Arnau Camprubí, John Gómez i Sergi Vela fan una aproximació de manera molt familiar i propera al món dels videojocs perquè no et quedis amb cap dubte i estiguis al dia. Tractarem temes d’actualitat, respondrem a les teves preguntes i, entre d'altres, recomanarem què comprar i què jugar.

 

Més informació

Backstage

20:00H 

El programa de música que està darrere els escenaris” així es defineix el Backstage. Un programa dedicat a la música del moment del panorama català. Diversos músics i artistes, coneguts i per conèixer, han passat pel programa per passar el qüestionari d’en Lluís Datis. Novetats, agenda musical, entrevistes, directes...

Més informació

En Joc

20:00H 

En joc és el programa de referència per seguir amb passió l'esport català cada cap de setmana a les ràdios locals.

Més informació

Anisakis

20:00H 

Anisakis!!! Un programa musical sense cuinar.

Després de la ingesta de crustacis un cefalòpode pot contaminar-se d'anisakis de la mateixa manera que l'escolta de música crua pot parasitar-nos l'oïda.
 

Més informació

Rincón del Cante

20:30H 

El programa flamenc més antic de la comarca d’Osona. Més de 25 anys en antena portant el flamenc, en el seu estat més pur, als seus oients. El programa compta amb l’aval de la Peña Flamenca de Manlleu, una de les entitats de flamenc més importants de la Catalunya central.

Un programa centrat en la música flamenca i en els seus derivats, presentat per Antonio Lopez, amb la col·laboració de Diego Valle i Jesús Ferrer.  Notícies, entrevistes, informacions, esdeveniments, tot i més sobre el flamenc al Rincón del Cante.

Més informació

8 MM

21:00H 

Programa cinematogràfic on cada mes tractarem una temàtica relacionada amb el món del cinema, així com comentar l’actualitat, festivals i gales de premis, sempre amb rigor i molt bon humor.

Més informació

La Traca

22.00H 

Cinc anys en antena rebentant els timpans dels oients del 107FM. Una selecció de temes, d'avui, ahir i demà mesclats per Enric Sitjà. Les exclusives i novetats del panorama electrònic mundial, es prensenten en aquest programa que intenta abarcar tots els estils que sonen als millors festivals internacionals.

Més informació

Programes especials

22:00H 

Durant l'any, Ràdio Manlleu realitza diversos programes especials. El dia de Reis, Sant Jordi, la Fira del Porc i la Cervesa, Festa Major... els trobareu en aquest apartat.

Més informació